+31 6 42 12 55 66 info@vanlierfinance.nl

Hoe start ik een eigen onderneming?
Hoe krijg ik mijn plan goed op papier?
Hoe weet je of de tijd rijp is om te starten?
Hoe krijg ik mijn boekhouding op orde?
Hoe trek ik (meer) klanten aan?
Hoe definieer ik mijn doelgroep?

Ben jij een (startende) ondernemer?

Naast het coachen van financials begeleid ik ook (startende) ondernemers.Een bedrijf starten of runnen betekent veel in je leven. De drive om zelf inhoud aan je werk en je leven te geven is heel persoonlijk. Een coach heeft goed oog voor de persoonlijke kant van jou en je plan. En begeleidt je in jouw persoonlijke proces.

Jouw droom vertalen naar een bedrijf, of je bedrijf weer scherper op de rit krijgen, vraagt veel kennis en inzicht op bedrijfsmatig gebied. En geen kennis om de kennis, maar toepasbaar in jouw specifieke situatie. Je zit met vragen over jouw, unieke (nog op te starten), onderneming of het aansturen van werknemers: Wat is voor mij de volgende stap met mijn bedrijf? Wat kan ik doen om een betere leidinggevende te zijn? Je wilt inspiratie maar ook concrete tips. Je wilt sparren met een ervaren coach zodat je nieuwe inzichten en ideeën opdoet. Door middel van deze coaching krijg je een heldere visie en weet je wat voor jou de prioriteiten zijn. Je krijgt helder wat je doelen zijn en hoe je er mee aan de slag kunt.

Een coach traject geeft je het volgende:

• Je staat zelfverzekerd, relaxed en stevig in je ondernemersschoenen
• Je krijgt helder wat je doelen zijn en hoe je ermee aan de slag kunt
• Je bent goed voorbereid, hebt overzicht, en gaat sneller en doelgericht af op het resultaat dat je met je onderneming wilt behalen
• Je stuurt bewust op resultaten omdat je weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken
• Jouw unieke waarden staan voorop en je start vol vertrouwen als ondernemer
• Je wilt inspiratie maar ook concrete tips
• Je weet wat je motiveert, waar je energie van krijgt en waarvan je leegloopt