+31 6 42 12 55 66 info@vanlierfinance.nl

Er staan geen prijzen op mijn website. Dit heeft te maken met dat je mijn coaching niet zomaar kunt ‘inkopen’. Ik wil je graag eerst even spreken. Je kunt je aanmelden voor een telefonische verhelderingssessie (van 30 minuten, gratis en vrijblijvend) door onderstaand contactformulier in te vullen.

Tijdens het telefoongesprek kun je een specifieke vraag of probleem inbrengen, ik denk ter plekke met je mee met het doel je al tijdens dit gesprek verder te helpen. Sommigen zijn daar voldoende mee geholpen. Anderen kiezen daarna voor verdere begeleiding.

Hoe dan ook wil ik eerst horen wat jouw hulpvraag is, wat je behoefte is!

Op basis daarvan kijken we samen of mijn begeleiding een antwoord is op de kwesties die bij jou spelen. Als uit ons gesprek blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je verder te helpen of dat het (nog) niet het juiste moment is, dan zeg ik dat ook, eventueel in combinatie met een advies of verwijzing.

Ik nodig je graag uit voor een verhelderingssessie. Geheel vrijblijvend.

Je mag mij natuurlijk ook een e-mail sturen met jouw hulpvraag of direct bellen om een afspraak te maken! Bel 06 – 4212 55 66 of stuur een e-mail naar: info@vanlierfinance.nl.