+31 6 42 12 55 66 info@vanlierfinance.nl

Interim Financial Professional

Het geven van adviezen op het gebied van financiële administratie, het in kaart brengen van financiële processen en het vervullen van functies als finance manager, controller of business controller. Mijn ruime ervaring op het gebied van finance & control zet ik in om organisaties bij de inrichting, optimalisatie en continuïteit van de financiële bedrijfsvoering te ondersteunen. Bij iedere opdracht leg ik opnieuw de verbinding tussen de medewerkers, de financiële processen en de systemen.

NOBCO

Met de registratie bij NOBCO is er een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor mijn cliënten en opdrachtgevers. Kortom: meer zekerheid en vrijheid én ontdaan van elke twijfel in partijdigheid. Door de registratie bij NOBCO onderschrijf- en werk ik conform de Gedragscode voor professioneel begeleiders.

Qredits Microfinanciering Nederland

Sinds 2015 heb ik mij aangesloten bij Qredits Microfinanciering Nederland. Qredits helpt ondernemers met krediet, persoonlijk coaching en ondernemerstools. Als (vrijwillige) Qredits-coach wil ik een bijdrage leveren aan het succes van ondernemers en daarmee aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Ik doe dit vanuit de visie om mijn eigen ervaringen in het ondernemerschap te delen met (startende) ondernemers.